Wednesday, February 4, 2009

Lepak kat Starbuck Be4 Watching Underworld 3

owh penat.. baru balik keje.. then abe farhe datang amik kat serdang. mula2 g kampung baru sebab nak makan.. bila dah parking, kitaorg jalan ke kedai makan yang ramai org tu. tak tau la apa nama kedai tu. dah pilih2 makan sekali...... HUJAN LEBAT SANGAT2! dah la movie start kul 945mlm then macam mana nak pergi ke kereta? then abe farhe struggle pergi beli payung seberang jalan. gosh!!! tergamam sat!. then jalan ke kereta. dia drive away ke pavilion. beli tiket then lepak sekejap kat starbuck.



Then tah apa yang dia order tah.. main minum ajer.. sebab dahaga sangat.


dan lepas lepak minum. we together g tgk wayang. dalam wayang mari kita main teka. "berapa kali i tertidur?" hahaha......


sambil tertidur tu boleh tahan la gak cerita Underworld Rise of the lycans ni..

3 comments:

penyapu said...

HI

Ed Eron said...

Hi too.... thanx...

punai said...

bile nak update ni..... asik cite lepak kat stabak jer... takkan takde aktiviti kot.. no wonder makin temb..