Wednesday, September 8, 2010

Hari Raya yang bakal menjelma


                                          



Raya raya... datang lagi... erk.... mcm mana nk cakap ek, aku bukan seorang yang follow betul2 kalu raya2 ni. Walupun raya tu setahun sahaja, tp bagi aku tetap biasa. Lebih2 lagi tahun ni. Tiada pun persediaan yang aku buat. Baju raya a.k.a baju melayu? Tahun lepas aku ada beli baju, tp xpakai! aku tertidur pagi raya tu. Aku bangun kul 1tghari. Macam mana tu. Ingat mula2 nk balik Tjg Malim perak. akhirnya beraya di rumah aje. So tahun ni mmg aku xbuat ape2 persediaan pun. Balik pagi raya. Then tghari aku balik K.L balik. 

Tahun ni rumah sapa yang akan menjadi mangsa untuk aku pergi beraya? Tunggu dan lihat aje la...

Dalam sebuk2 nk raya ni. Isnin aku nak attend satu Talk iaitu:
Business Series: Copyright & Law.
 Ah free, g je la. at least leh tambah lagi pengetahuan aku dalam dunia perniagaan ni yang aku rasakan sangat2 mencabar. 

So menjelang raya ni aku harap tak ada ape2 buruk belaku kepada family, kawan2, sahabat2, dan aku harapkan duit raya!!!!!!!!!!!!! hahaha
 

Monday, June 7, 2010

What Going On With Kinnetic's?

Ape dah jadi ni...

Masing2 macam dah tak hirau dah dengan kewujudan kinnetic's ni. walaupun dah ditukar nama sebagai Freak Kinnetic, aku harap ada perubahan yang akan belaku pada kinnetic ni. Common GUYS!!!!

Ed eron

Unhappy

Tah... xbest lansung perasaan aku skrg ni.. xda sebab² pun. mungkin depress dengan benda bukan2. What can I do? cry? bikin kacau bilau? Bikin kecuh? OMG

byk benda belaku minggu ni..

* tengok prince of persia.
*karoke
*etc2

ok la mulai esok, aku nk luangkan masa sikit dekat blog aku ni. sian.. terbengkalai dah.. harap bole update se "update" yang mungkin.

p/s i need motivation!