Wednesday, September 8, 2010

Hari Raya yang bakal menjelma


                                          



Raya raya... datang lagi... erk.... mcm mana nk cakap ek, aku bukan seorang yang follow betul2 kalu raya2 ni. Walupun raya tu setahun sahaja, tp bagi aku tetap biasa. Lebih2 lagi tahun ni. Tiada pun persediaan yang aku buat. Baju raya a.k.a baju melayu? Tahun lepas aku ada beli baju, tp xpakai! aku tertidur pagi raya tu. Aku bangun kul 1tghari. Macam mana tu. Ingat mula2 nk balik Tjg Malim perak. akhirnya beraya di rumah aje. So tahun ni mmg aku xbuat ape2 persediaan pun. Balik pagi raya. Then tghari aku balik K.L balik. 

Tahun ni rumah sapa yang akan menjadi mangsa untuk aku pergi beraya? Tunggu dan lihat aje la...

Dalam sebuk2 nk raya ni. Isnin aku nak attend satu Talk iaitu:
Business Series: Copyright & Law.
 Ah free, g je la. at least leh tambah lagi pengetahuan aku dalam dunia perniagaan ni yang aku rasakan sangat2 mencabar. 

So menjelang raya ni aku harap tak ada ape2 buruk belaku kepada family, kawan2, sahabat2, dan aku harapkan duit raya!!!!!!!!!!!!! hahaha
 

Monday, June 7, 2010

What Going On With Kinnetic's?

Ape dah jadi ni...

Masing2 macam dah tak hirau dah dengan kewujudan kinnetic's ni. walaupun dah ditukar nama sebagai Freak Kinnetic, aku harap ada perubahan yang akan belaku pada kinnetic ni. Common GUYS!!!!

Ed eron

Unhappy

Tah... xbest lansung perasaan aku skrg ni.. xda sebab² pun. mungkin depress dengan benda bukan2. What can I do? cry? bikin kacau bilau? Bikin kecuh? OMG

byk benda belaku minggu ni..

* tengok prince of persia.
*karoke
*etc2

ok la mulai esok, aku nk luangkan masa sikit dekat blog aku ni. sian.. terbengkalai dah.. harap bole update se "update" yang mungkin.

p/s i need motivation!

Friday, October 23, 2009

GoodBye Comgroup Prima (M) SDN BHD

Bye...

Thanx for everything and everyone yang kasi peluang utk aku dapatkan beberapa pengalaman yang aku pasti tidak dapat dimana mana.

Thanx u pada semua rakan kerja, thanx million times,

sory dah xleh nk kasi komitmen dah...

perasaan bercampur2 bila aku decide yang aku nk resign, sedih n gembira.. boleh? tak boleh nk digambarkan.

diharap satu permulaan hidup aku untuk menjadikan aku lebih berjaya. ok.. pray for it!..


Ed Eron

Monday, October 5, 2009

Lama tak Update Blog

Lamanya x update blog. sian blog aku ditinggalkan oleh aku utk beberapa bulan. dah ler keje xberhenti henti. mau bengong jadinya. ok. berjanji pada diri sendiri yang aku akan updatekan sekerap yang mungkin....


Exclusive By Ed Eron

Thursday, April 9, 2009

09.4.09

Aku suka kat number ni.. mengingat kan aku pada sesuatu.....

It looks like things are going to start picking up for you, romantically-speaking.

My Birthday.

Hepi Bday utk aku.....

hahaha... dah makin tua rupanya.... dah menjangkau 27thn dah....
Terima kasih pada tuhan sebab umurku masih panjang.
10 march ari tu bday aku....

Thanx kat mereka yang wish kat aku... hargai sangat2...

Sambut dekat Menara KL di Restoran Berputar Seri Angkasa.
Thanx pada si dia yang mengsuprisekan aku di sana.. akan diingati sepanjang hayat..