Thursday, January 3, 2008

kuiz

Kuiz..


Apakah benda ni? Kuiz ialah satu game yang terdapat di webnet. Aku sebagai pengunjung tetap benda alah ni.. mula-mula main-main. Last2 terus ketagih. Bila ketagih aku pun berusaha mendapat ranking yang terbaik. start bermain dari bulan april setelah meninggalkan channel ini dalam masa yang agak lama. Ia melibatkan pelbagai jenis soalan yang perlu dijawap. Apasal aku skema sangat ni.. ku telah membenci channel KUIZ .. i hate KUIZ so much..!! ahaks.. emo sat..


Ku beremosi lebih2 pada founder yg xberhati perut, sengal, bengap pada chatters2 lain.Dah ler top 5 last yr xda nick.. penat aku dapatkan markah sebanyak 700k. Sian gak pada kawan sepejuangan yang lain. Lebih2 pada Frat^boy yang berusaha mendapatkan 1juta markah.Access aku sebagai AOP pon di delatekan. Takutnya.. takutnya... xtakut pon. Tak berterima kasih betol pada aku dan AOP2 yang lain. Dah le founder tu masuk ala-ala xmasuk. Weh ingat kitaorg ni kuli ko ke? Ahaks.. lain le kuli dapat duit. Dah le tak dapat apa-apa. At least ucaplah terima kasih ke ape ke kat kitaorg yg menjaga channel ni siang malam pagi petang!! Kepada founder stakat masuk just tukar topic channel semata-mata baik xpayah. Ko xbersyukur ke adanya kitaorg ni yg menjaga channel ko itew? One word to you, FUCK off! Ahaks. Betol beremosi aku ni.. alah xheran pon. Muahaha..


Tp dari channel kuiz ini juga aku telah mendapat ramai kawan. Penuh dengan emosi ketika melayari channel ini. Kawan yang datang dari setiap ceruk tempat. Tak kira laki ke pompuan ke gay ke lesbian ke. Gay merujuk pada (kapten) ahaks sbb dia selalu cakap kat aku yang aku ni gays gays.. gay is hepi kan. Hepi is gay. Ahaks..Tidak dilupakan kawan-kawan yang selalu bersamping aku di channel Kuiz itew pada tahun 2007 seperti Frat^boy (Afiz), Manjer, Evil^Lady (Nanick), Skopje (pozan), haifa^auni (kak oni), Ninja^turtle (Madey), Kejubiru (Ann), diramissing (dira), kapten (azrie izham), harijadi (ixa) dan lain2 yang aku xsebut. Thanx u being with me.. credit to them.. Clap3No comments: